Abe mislia si ot mnogo vreme za Alfa i fenovete v bg.Moje da proiaviavam izvestna doza egoizam no reshih vse pak da pusna edna tema sled razgovor s edin priatel,stava vapros za masovoto nastaplenie na Alfa na bg pazar.Zabeliazvam che vse poveche i poveche Alfi se piaviavat v koeto tochno se sastoi problema .To stava malko kato Selianina s koleloto,pritesniavam se che moje da staat kato Golfovete i Auditata masovi koli s selski shofiori koito vaobshte si niamat predstava na kakvo sa sobstvenitsi.Prosto si shofirat .A Alfa spored men e avtomobil samo za Alfisti.Ili kakto pishehse v edin vestnik :''Samo za maniatsi,,Neznam za vas no as lichno shte se smachkam ot nervi kato vijdam razni bezobrazni deto i haber si niamat ot kola da karatAlfa da karat Alfa Romeo na koeto sam svidetel i v momenta po ulitsite!!!Veche dvama poznati (super glupatsi si vzeha 155)samo za tova che im gi preporachali i dali po evtino.A vsashtnost kazvat ,,M po dobre Pasat da si biah vzel''Vie kak mislite?
Известие
Collapse
No announcement yet.
For Alfa Romeo!!!
Collapse
X
-
I na men mi pravi vpe4atlenie 4e mnogo 155-i i 164-i se navadixa.V tova nqma ni6to lo6o 6toto edin vid markata se nalaga na pazara a taka moje i da im poeftineqt 4astite ama ne i vseki 3-i da e s Alfa.Predi v kvartala imna6e samo edna Alfa a sega samo 164-e sa 4-i.
-
Re: For Alfa Romeo!!!
Първоначално публикувано от alfamilanoNeznam za vas no as lichno shte se smachkam ot nervi kato vijdam razni bezobrazni deto i haber si niamat ot kola da karatAlfa
А дали не е някой фен с много тънко чувство за хумор. Със сигурност е някой веселяк
Comment
-
za kirilicata ne moga d apisha na takava
za alfite e sa da si prodam 155 cata shtoto stanali mnogo i da si kupja ferarri li mi predlagate
kolkoto poveche tolkova po dobre , az sam na tova mnenieVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
"Бялата Сила",
Мойте уважения, ама въпрос на съвсем малко желание е да започнеш да пишеш на кирилица...
Има 2 вида кирилица:
Фонетична и БДС. Всеки, който може да пише на български с латински букви може да го прави - направи го и ти.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Ами....
Точно че не ги ценят,ако ги ценяха нямаше да се ядосвам,като оня дето ТС каза със надписа ,,М-power''ебати селския бастун!Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARIEX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
Comment
-
ami.....
Aми този който ви казвам с 155-та я взе щото този дето ги вкарва(мой приател)му каза :Има една супер изгодна 155,а всъщност ониа искаше вектра.ЗА другите незнам но повечето стават собственици по неволя!Направете си сметка човек с желание за Вектра става собственик на Алфа и после жика по добре да бях си взел Пасат!И къв алфист е той,ебати полскя свирач.Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARIEX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
Comment
-
Да бе ама какво от това че си е взел алфа това пречи ли ти на теб?!?!? То нали ако нямаше и такива хора никой нямаше въобще да внася алфи в България! А все пак колата на 1во място трябва да ти служи!!! Това е нейната най-важна функция и след това са всичките и други качества. Така че по голямата част от хората не разбират особено много от коли! Те просто си купуват тази която би им служила най-добре според тях а дали е 155 или вектра това си е негова работа! Иначе алфа отдавна да е фалирала ако разчиташе изцяло на феновете и да продават коли само на тях!!!XTruck
Comment
-
Ами да тенденцията е такава...Сега се внасят страшно много коли втора ръка от Италия, та ще е нормално да има и Алфи.
То лошо няма де))) Само дето ще ми доста неприятно да ме засичат Алфи на разни селски бекове
)) Поне оная каручка Голфа им прилягаше на такива пичове, ама не мога да си ги представя с Алфи
(
Comment
-
Първоначално публикувано от ТайгаСамо дето ще ми доста неприятно да ме засичат Алфи на разни селски бекове)) Поне оная каручка Голфа им прилягаше на такива пичове, ама не мога да си ги представя с Алфи
(
Само да не стане 'алфист' нарицателно като голфаджия, че тогава ще трябва да минавам към клуб 'Вартбург' =))
Comment
Comment